/ Gulliver/Getty Images
След като успя да пребори коронавируса, Робърт Патисън засне сцена с огромна масовка в Ливърпул
Феновете на Батман успяха да се насладят на актьора, който ще го изиграе в новия филм за летящия герой, Робърт Парисън, когато снимките започнаха отново с мащабна сцена в Ливърпул.

Роб беше забелязан, когато пристигна в емблематичната зала „Сейнт Джордж“ в Ливърпул, за да заснеме огромна погребална сцена, съобщава „Мирър“.
 

Снимките бяха спрени през септември поради положителния тест за Covid-19 на Патисън. 34-годишната звезда беше щракната, изглеждайки значително по-различно, когато пристигна на снимачната площадка днес - с лице, изглеждащо изпито и бледо - напомнящо по-скоро на вампирския му вид в „Здрач“.

Робърт бе забелязан да излиза от автомобил, когато пристигна в зала "Сейнт Джордж", която във филма ще изобразява "Готъм Хол". Актьорът носеше черен костюм и се предпазваше от есенния хлад с вълнено палто, а от дъжда - с голям черен дизайнерски чадър.
 

Стотици статисти и десетки полицейски коли бяха забелязани да се събират пред залата по-рано тази сутрин, преди пристигането на звездата. Виждаха се актьори, носещи погребални венци, докато камерите заснемаха разгръщащата се погребална сцена.
 

Появата на Роб на снимачната площадка идва, след като беше обявено, че излизането на филма е изместено за 2022 г. от „Warner Bros“. Филмът по комикси на режисьора Мат Рийвс трябваше да бъде пуснат на 25 юни 2021 г., но беше изместен по-рано тази година поради пандемията от коронавируса. Смята се, че снимките ще завършат до края на годината.
 

Филмът ще проследи Брус Уейн през втората му година на борба с престъпността, докато разследва вълна от престъпления в Готъм Сити и действията на сериен убиец, изигран от номинирания за „Оскар“ актьор Пол Дано.

Във филма участват още Зоуи Кравиц, Колин Фарел като гангстера, известен като Пингвинът, Джефри Райт като комисар Джеймс Гордън и Анди Съркис като икономът на Брус, Алфред Пениуърт.
 

Новият Батман“ е предвиден да бъде първият от новата трилогия на режисьора Мат Рийвс, а също така ще се сдобие с отделен телевизионен сериал, фокусиран върху полицейското управление в Готъм Сити, който ще бъде пуснат в американската стрийминг мрежа HBO Max. 
БГНЕС