Чарли Шийн отново поиска намаляване на детска издръжка
Чарли Шийн отново поиска намаляване на детска издръжка / Guliver/Getty Images

Близо две седмици, след като поиска да бъде намалена месечната издръжка от 55 000 долара, която плаща за децата от бившата си съпруга Брук Мюлер, актьорът Чарли Шийн е подал втори подобен иск, като отново е изтъкнал финансовите си затруднения, съобщи Контактмюзик.

От брака си с Мюлер актьорът има 6-годишни близнаци, Боб и Макс, припомня изданието.

Чарли Шийн спря да пие лекарствата си за ХИВ

Този път 50-годишният Шийн е поискал съдът да намали месечната издръжка на същата стойност, която плаща за дъщерите си - 12-годишната Сам и 10-годишната Лола, от брака с актрисата Дениз Ричардс.

Чарли Шийн във война с частно училище (ВИДЕО)

Източници, цитирани от сайта TMZ.com, твърдят, че исковете, които адвокатите на актьора са депозирали в съда, са почти идентични. Основният мотив на Чарли Шийн е, че приходите му са намалели драстично и вече не му е възможно да плаща подобни суми за детски издръжки.

Още една порно звезда съди чичо Чарли

Според данните, посочени в първия иск, Чарли Шийн е изкарвал 613 000 долара месечно, докато се е снимал в сериала "Двама мъже и половина", от който беше уволнен през 2011 г. Наскоро актьорът е продал за 26,7 милиона долара правата си върху комедийната поредица.

Чарли Шийн призна в ефир, че е ХИВ-позитивен (СНИМКИ/ВИДЕО)

В документа се посочва, че сега Шийн печели средно 87 384 долара месечно. Актьорът обаче е натрупал съдебни разноски в размер на близо един милион долара и освен това има задължение по кредитна карта в размер на 600 000 долара.

Чарли Шийн, който в края на миналата година призна, че е носител на вируса ХИВ, изтъква и медицинските си разходи в размер на 25 000 долара месечно.

Източник: БТА