Българско момиче се върна в 1961 г. и стана Одри Хепбърн (СНИМКИ/ВИДЕО)

Тя блести във филми като "Ваканция в Рим", "Закуска в Тифани" и "Моята прекрасна лейди". Великолепна, изискана, класна, истински пример за подражание - наскоро стана ясно, че Одри Хепбърн е избрана за абсолютна икона на красотата, след като допитване показа, че съвременните дами черпят вдъхновение основно от красавиците от близкото минало.

Определиха абсолютната икона на красотата (СНИМКИ)

Но как да се сдобием с визия, близка до нейната и то в 2017 г.? Да се върнем с машината на времето в 1961 г. с новото видео от канала Natali's Beauty във Vbox7.com

Кожата

Поставете основа за грим и фон дьо тен със средна покривност, за да изравните тена на лицето си. Прикрийте мъничките несъвършенства - тъмни кръгове, петънца, червенини с коректор.

По скулите поставете съвсем малко бляскав розов руж - по цялата дължина, точно както са го правели преди няколко десетилетия с нейното лице.

Българско момиче се върна в 1961 г и стана Одри Хепбърн (СНИМКИ/ВИДЕО)

Веждите

Веждите на Одри Хепбърн са едновременно много естествени, но е видно, че са и добре подчертани - плътни, прилежно сресани, прави в основата с лека чупка в края. Затова направете и вашите такива, но следвайки максимално много естествената им форма.

Очите

По целия клепач поставете съвсем малко светлосиви матови сенки.
А сега звездата във визията - очната линия, която прави окото не толкова продълговато, колкото бадемово. Изрисувайте с прецизна четка първо дъга по продължение на горните мигли, която ще направи окото малко по-кръгло. За финал на очната линия прокарвам права черта малко по-високо и съединете, запълвайки празното пространство в получилото се триъгълниче.

Във вътрешността на окото поставете светъл молив, който да го направи оптически още по-отворено.

Време е за няколко слоя спирала и по горните и по долните мигли. И за да копирате визията максимално, поставям и изкуствени мигли само във външния ъгъл на окото.

Устните

Устните пък запълнете с молив в неутрален нюанс и поставете малко блясък.

Готово! Холивудски блясък като от "едното време", прелестен и днес.

Българско момиче се върна в 1961 г и стана Одри Хепбърн (СНИМКИ/ВИДЕО)