Британската полиция съветва дамите да носят красиво бельо
Британската полиция съветва дамите да носят красиво бельо / netinfo

Британската полиция съветва жените, които смятат да се забавляват навън, да носят красиво долно бельо, в случай че паднат на улицата.

В списанието Safe!, издавано от полицията на град Съфолк и посветено на проблемите на сигурността, е публикувана фотография на девойка, която се търкаля на земята, и е придружена със съответния надпис: “Ако вие ги носите, не ги излагайте на показ”.

“Ако паднете, помнете, че полата или роклята ви могат да се вдигнат. Може да стане така, че да се види повече, отколкото бихте желали. Затова заради нас носете красиво долно бельо и не забравяйте да се епилирате”, призовава списанието.

Полицията също така умолява прекрасния пол да се разхожда с приятели, да се прибира в къщи с такси, и да внимава за изпития алкохол. От полицията заявиха, че хумористичния тон, с който се съобщава тази информация, има за цел специално да обърне внимание на дамите за опасностите, които могат да ги сполетят, когато са пияни. “Ние сме задължени да ги информираме за евентуалните проблеми. Под влияние на алкохола те стават уязвими”, заяви представител на местната полиция.