Зрителите могат да изберат кой филм искат да гледат на сайта https://greatmonday.bg
В третата седмица на емблематичната кампания на KINO NOVA – „Великият понеделник“ нови два хитови филма ще се борят за почетното първо място. Дали битката за справедливост и свободна воля в „Орденът на Асасините“ или опасното търсене на по-добър живот във „Вдовици“ ще спечели сърцата на зрителите? Киноманите могат да изберат своя фаворит на сайта https://greatmonday.bg, а победилият филм ще бъде излъчен по KINO NOVA следващия понеделник (18 юли) от 21:00 ч.

Приключенската фантастика „Орденът на Асасините“ е първата лента, която киноманите могат да изберат в третата седмица на „Великият понеделник“. След пътуване назад във времето до Испания Кал Линч (в ролята Майкъл Фасбендър) разбира, че е наследник на Асасините – тайно общество, борещо се за запазването на свободната воля от Ордена на тамплиерите. Променен от видяното в миналото, Кал започва да придобива нужните знания и умения, за да се бори с потисническата организация в настоящето. Актьорският състав в режисираната от Джъстин Курцел продукция е допълнен от неустоимата Марион Котияр, Джеръми Айрънс и Брендан Глийсън.

Орденът на Асасините
NOVA

Второто предложение е „Вдовици“ от режисьора Стив Маккуин. В криминалния трилър полицейска престрелка по време на опит за въоръжен грабеж завършва със смъртта на четирима крадци. Техните вдовици – Вероника, Линда, Алис и Бел нямат нищо общо, освен дълг, оставен от техните съпрузи. Надявайки се да изградят сигурно бъдеще в новата недружелюбна реалност, Вероника обединява усилията си с другите три жени, за да извърши обир, който съпругът й е планирал. В ролите влизат Вайола Дейвис, Мишел Родригес, Елизабет Дебики, Лиъм Нийсън, Джон Бърнтол, Мануел Гарсия-Рулфо, Колин Фарел и др.

Вдовици
NOVA


От днес (12 юли) могат да дадат своя глас в уебсайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/, а актуална информация за филмите могат да открият във Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала по-голямо зрителско одобрение, ще бъде излъчена в понеделник (18 юли) от 21:00 ч. Освен избора на филм в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани във „Великият понеделник“ ще могат да спечелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

Проследете най-интересното от емблематичната кампания „Великият понеделник“ по KINO NOVA във Facebook страницата на филмовия канал.