Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс бързо се превърнаха в една от най-обичаните двойки в Холивуд. Двамата са винаги заедно на червения килим, а в социалните мрежи не спират да се шегуват един с друг, пише каналът "Celebrity Box" във vbox7. Ето и каква е любовната история на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс:

 През юли 2010 г. двамата се появяват заедно на Comic-Con, за да промотират филма „Зеленият фенер“, в който и двамата участват. Те обаче, все още не са двойка - той е женен за Скарлет Йохансон, а тя се среща с партньора си от „Клюкарката“, Пен Баджли.

Няколко месеца по-късно Лайвли се разделя с Баджли, а през декември същата година Рейнолдс подава молба за развод с Йохансон.

Рейнолдс споделя, че първата им среща с Лайвли била двойна, но и той и тя били с други хора. Актьорът определя момента като изключително неудобен, защото между двамата вече прехвърчали искри.

През октомври 2011 г. се появяват и първите слухове, че двамата са заедно, след като са забелязани да излизат от апартамента на Рейнолдс в Бостън.

Двамата се женят на тайна церемония в Южна Каролина на 10 септември 2012 г.

През октомври 2014 г. двойката споделя, че очакват първото си дете. Януари следващата година се ражда дъщеря им Джеймс. Септември 2016 г. на бял свят се появява и втората им дъщеря – Инес, а след още три години и третата дъщеря – Бети.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Gulliver/Getty Images

Двойката споделя, че винаги са заедно и не се разделят за повече от ден. След 9 години брак Рейнолдс смята, че тайната е в това, че не се приемат твърде сериозно, както че и двамата са най-добрите си приятели. Според него е важно не само да си влюбен, но и да харесваш човека до себе си, да растете заедно и да се учите един от друг.