BIG Brother изпраща на феновете своите All Stars репортери
BIG Brother изпраща на феновете своите All Stars репортери / Нова тв

Броени дни преди старта BIG Brother All Stars 2013 едни от най-емблематичните лица на шоуто ще се превърнат в истински репортери, получавайки възможността да срещнат десетки фенове из софийските улици.

От понеделник до петък в ролята на All Stars репортери ще влязат: една от звездите на VIP Brother 2013 - певицата Йоана, представителите на първия BIG Brother и участници в All Stars сезона миналата година - „пипирудата" Стойка и Нед, както и телевизионната водеща Никол Станкулова, която е бивш участник от миналия VIP сезон.

Тяхната главна задача ще бъде да „съберат" възможно най-голям брой Мисии от феновете, които тази година имат шанса да дадат свои лични предложения за игри и предизвикателства в Къщата на BIG Brother All Stars 2013. Пред атрактивните репортери всеки почитател на предаването ще има възможност също така да сподели какво иска да види от бъдещите Съквартиранти и да опише най-смелите си очаквания за новата Къща.

В продължение на цяла седмица Йоана, Никол, Стойка и Нед ще се превърнат в „ловци на Мисии", отразявайки най-интересните предложения и очаквания за BIG Brother All Stars 2013.

Най-нестандартните идеи на феновете, зрителите ще могат да видят от вторник до петък в рубриката на Павел Владимиров в „Здравей, България".

Новият сезон на BIG Brother All Stars започва на 18 ноември в ефира на Нова ТВ, непосредствено след големия финал на VIP Brother 2013.