Алпер Чочев е вероятно един от най-известните инфлуенсъри в последните години, който се отличава обаче с много готино и свежо настроение и супер чувство за хумор. Именно той е гост в новия епизод на PODCAST7 и Диона, която е звездата водеща в новата ни поредица.

Диона и Алпер са приятели от доста време, а химията между тях е повече от видима, но не си мислете, че говорим за нещо повече от добро и здраво приятелство, каквото те имат. Само между приятели могат да минат шегите, които тези двамата си разменят постоянно, включително и за новите "придобивки" на Диона, с които тя скоро се разкраси. "Ние сме приятели от много години, още преди да станеш много известна. Виж обаче как се развихме! Гордея се с теб, Диона!", сподели Алпер.

Иначе в живота си Алпер има сериозна половинка до себе си, но предпочита на този етап да крие жената до себе си. Доста са инфлуенсърите, които не крият гаджетата си, но някои "монетизират" връзките си, казва Алпер. Той е решил, че не иска да се говори и пише за него в това отношение и заради това пази личния си живот. "Това е решение, което взех съвсем наскоро и е най-правилното за близките ми. Имам уникална приятелка, но няма да афиширам с нея или един ден като имам дете. Има неща, които трябва да си пазиш".

Алпер е на мнение, че в днешно време изкушенията са големи, защото хората имат достъп до интернет, където е пълно с хора, които изглеждат много добре. Преди години не е било така, защото комуникацията между хората е била доста по-малка, а и обществото е било много по-консервативно. Финансовото състояние на човек днес също оказва влияние за избора на партньор. Алпер каза откровено, че той и неговата половинка не са богаташи, но са заедно, защото се обичат и искат да са заедно.

"Парите не трябва да фигурират в една връзка. Ако все пак присъстват, то трябва да имат общ бюджет, а не делене. Наскоро попаднах на една история за едни хора от Гърция. В това семейство и двамата изкарват пари, но мъжът харчи за семейството, а жената за себе си. Това не мога да си го обясня", споделя Чочев.

За богатите мъже, връзките, мечтите и какви са любимите неща на Алпер - вижте във видеото.