Илиян Илиев е доказателството, че в България има хора, които имат много таланти - той е модел и актьор, разбира от мода, но сам се определя повече като артист. Усмихнат, изглеждащ добре, забавен и с интересни размисли за живота - така го виждаме след края на хитовата ни поредица "Следвай ме", в която участва Илиян.

Професионално той се развива все така успешно и ударно, а лятото е било хем работно, хем изпълнено с приятни моменти и релакс на морето. Илиян сподели пред камерата на поредицата на Vbox7 PODCAST7, че не се възползва от своята слава на всяка цена и не приема да рекламира абсолютно всичко, което му се предлага. Факт е, че родните инфлуенсъри обичат и приемат почти всякакви предложения, но Илиян не е от тези хора и обича първо да комуникира с хората от другата страна, а след това да приеме даден продукт. "Рекламирам неща, които наистина харесвам, не го правя безплатно, но правя рядко реклама и е само за неща, които работят", сподели пред водещата на подкаста Диона.

"За мен е важно да живея красиво. Не обичам да загрозявам живота и ежедневието си и се старая да показвам това и на хората, които ме следят, но показвам и не толкова хубавата страна на живота", сподели Илиян, който е категоричен, че инфлуенсърите трябва да показват истинската страна на живота, а не само красивата и модерната.

Мнението на Илиян за връзките е също интересно. Използваме думата "интересно", защото в днешно време много млади хора са по-скоро привърженици на бързите, кратки и не особено сериозни връзки, но Илиян не подкрепя това виждане и е по-скоро моногамен човек. Не е за връзките за една нощ и няма опит в това отношение. Точно обратното - има сериозна връзка от седем години. Признава, че има изморяване, има проблеми, но това не означава, че човек трябва да се хвърля на всеки срещнат.

С хейтърите Илиян се справя лесно, но признава, че в момента няма много негативни коментари. Преди години е имало повече шум около него, защото се пишело, че има пластични операции, но всичко по Илиян е напълно естествено и натурално. Хейтът не го бърка, а Диона сподели, че се засяга понякога от лошите думи на хората. "Ако е градивна критика обичам и приемам с охота, но когато са изкарали повърхностни неща... няма как да ги приема сериозно. Хейтът не може да ме засегне, защото е елементарно", споделя Илиян пред Диона.

Илиян и Диона са близки приятели от близо пет години и се оказва, че през годините той доста е повлиял върху някои решения на Диона. Той я е съветвал да остави широките дрехи и шапки, да започне да се облича по-женствено и да залага на определен грим. Като един истински приятели, Илиян винаги е подкрепял Диона и е застанал твърдо зад нея, когато се е колебаела дали да смени музикалния стил. Илиян подчерта, че не е привърженик на чалга културата, но подкрепя хората да изразяват себе си музикално. "В поп-фолка има добри неща, ти имаш страхотни текстове и гениални идеи за музика", разказа още Илиян.

Как са се запознали Диона и Илиян, както и още интересни неща за приятелството им и живота - вижте във видеото.