Няма съмнение - поетът, инфлуенсър и тв водещ Георги Блажев е един от най-желаните ергени в държавата. Но истински големият интерес от страна на нежния пол към него се появил, когато станал част от т.нар. "панелисти" в "На Кафе".

Това сподели Блажев в Podcast7, където обаче уточни, че е доста "селективен". Георги Блажев разкри, че доста дами му пишат, но едва два пъти е получавал "снимков материал" - селфита на голи жени. Един-два пъти пък е имал и искрени молби за секс.

Опитът на Блажев обаче е еднозначен - най-лесният начин да заявиш интерес към някого, е като му реагираш на стори. Или поне това е при него.

Именно така последните 3-4 отношения на Блажев са с жени, с които си е писал в Instagram. Пишещият инфлуенсър разкри, че приема социалната мрежа като основен канал за комуникация и признава - красивите и свестните жени масово са заети, а за да реши дали иска да излезе на среща с една жена, трябва да си пишат поне няколко дни, за да види начина, по който се изразява тя.

Но Блажев и напомня: той е разведен, без гадже към момента, а често му пишат с молба за съвети в житейски ситуации и в частност връзки. "Питайте ме за по-несериозни неща", апелира той.

Какво още сподели за изневерите, очакванията на другите и тръпката в любовта, виж във новото видео от Podcast7 на Vbox7!