В четвъртък се проведе втората номинационна битка за седмицата в „Игри на волята: България“. В нея двете племена направиха верига от морето до стъклен резервоар, като трябваше да пресипват вода от пост на пост, които бяха на 3 м разстояние.

NOVA

След напълването на резервоара, той освобождаваше кубче и последният участник започваше да реди кубове с една ръка на подвижна маса. Траки бяха по-бързи, независимо, че Юлиян не даваше 100% в играта. Близначката Елена успя да нареди кулите още преди Славяни да успеят да напълнят резервоара. По този начин Славяни трябваше да номинират.

Изненадваща номинация за Юлиян в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

NOVA

Номинациите не изненадаха никой, всички Славяни дадоха гласа си за Александър, но с надеждата, че ще се справи на битката в петък и ще се завърне в племето. „Тук съм, за да играя. Ще играя честно и на 100% всеки път“, заяви Алекс.

Славяни спечелиха пленник в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

Тази вечер гости в „Игри на волята: студио“ ще са лекоатлетката Ива Пранджева и рап певецът, Явор Янакиев-100 кила, който се оказва един от най-големите фенове на формата и не пропуска нито един епизод. Кои са техните фаворите, защо харесват шоуто и кой смятат, че ще спечели, ще разберем от 22.00 ч.

NOVA

Преди това обаче ще станем свидетели на битка между двама много силни състезатели, като един от тях ще трябва да напусне шоуто - Юлиян срещу Александър. Дали учителят ще надделее или новият член на Славяни, това ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram