Беронов: В България има силно изразена демократична воля
Беронов: В България има силно изразена демократична воля / netinfo

Георги Първанов нито веднъж не използва правото си да инициира промени в конституцията. Това заяви по време на предизборна среща в Смолян кандидатът за президент на десницата Неделчо Беронов и обеща конкретни действия в тази посока.

Първата законодателна инициатива на Беронов, като държавен глава, ще бъде промяна в основния закон на страната, която да уреди децентрализация на органите за местно самоуправление. Това заяви десният кандидат за президент в Смолян и подкрепи необходимостта от нов закон за изоставащите икономически погранични райони в страната. В България има силно изразена демократична воля и ние не заставаме зад партийни идоли, а зад идеи, които имат широка подкрепа сред прогресивно мислещите хора, заяви Беронов.

Той прогнозира, че консолидациите на десните избиратели в страната тепърва предстои. Според него някои от конкурентите му за президентския пост вече са изчерпали напълно своя потенциал Беронов запали свещ и се помоли за изборна победа в новия храм в центъра на града. Да се справим с общи усилия с язвите на съвременното българско общество, корупция и престъпност, призова по-късно на среща с избиратели и симпатизанти в Смолян десният кандидат за президент Неделчо Беронов.