/ ПП ГЕРБ
С остър коментар на критиките и заплахите на Радан Кънев за "провал" на АМ "Струма" излезе евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков.

"Няма как друг все да е виновен, ако потвърждаваме най-тъпите клишета за нас българите, и то от ЕП. Без значение дали Григор е отпаднал от Уимбълдън, или ЕК иска допълнителни разяснения за АМ „Струма“, преди да я финансира. И двете са преодолими. Истинският проблем е, когато се атакуваме един друг при първата трудност. Истинският проблем е, когато го правят политици", разкритикува колегата си сънародник за натапянето на страната ни пред Брюксел.

Преди дни Кънев излезе с коментар в социалната мрежа, че АМ "Струма" е провал на Борисов и ЕК не одобрява проекта заради редица пропуски.

"Над нагона за повече лайкове стои България и интересът на народа. И може да подхождам със студентска наивност, но мисля, че хората са ни пратили първо да служим на този интерес, после на егото си. За тази цел обаче трябва да си годен да ги различаваш", репликира го евродепутатът от ГЕРБ.

"АМ „Струма“ трябва да има и ще има. Въпросът е от коя страна ще запишем имената си, Radan - на тези, заради които я има, или на тези, въпреки които я има", завършва Андрей Новаков.