Жител на Бургас се представи за служител на Националната агенция за приходите, за да може да употреби няколко питиета, а после да не си плати сметката, предава NOVA.

Нагли крадци откраднаха телефона на дете във вход на блок в София (ВИДЕО)

За куриоза съобщи собственик на малко заведение в един от комплексите в центъра на града.
 Пред екипа на NOVA той разказа, че това не било първото посещение на въпросния хитрец в заведението. След срещата се оказало, че мъжът е бил записан от видеонаблюдението и преди няколко месеца.

„Каза, че работи към НАП. Бил преследващ, разузнаващ. В същото време работел и към фирмата, която ме снабдява с безалкохолно и бира”, разказа собственикът на заведението Николай Табаков.

Жена обра стоматологична клиника в София (ВИДЕО)

Това усъмнило Николай, който седнал при него на масата, за да може да следи мнимия данъчен да не си тръгне без да плати. Питиетата следвали едно след друго, докато станали пет.

В момента, в който Николай влязъл в кухнята, клиентът си тръгнал. Преглеждайки записите от камерите видели, че мнимият данъчен е стар техен познайник. „Има видеоклип как този човек открадна сума от портмонето на едната ни сервитьорка. Отваря нейната чантата и взима парите”, посочи още собственикът.
nova.bg