Екипи на жандармерията извършиха претърсвания на автомобили
Мащабна акция на ГДБОП и пловдивската полиция блокира няколко кръстовища в града. Арестувани са повече от 12 души, съобщи за DarikNews директорът на ОД на МВР-Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев. 

ГДБОП разби престъпна група за сексуални услуги в София (СНИМКИ/ВИДЕО)

Проверени са над 20 адреса в Пловдив,
за които има информация, че обитателите им се занимават с  производство и продажба на фалшиви документи - паспорти, лични карти, шофьорски книжки и дипломи.

Арестуваха четирима сводници в Пловдив, предлагали платена любов в стриптийз клуб (СНИМКИ)

Екипи на жандармерията и униформени, въоръжени с автомати и маски на лицата, блокираха изходите на Пловдив и няколко големи кръстовища. Те извършиха претърсвания на автомобили.

Мащабна акция срещу нелегалното разпространение на телевизионни програми (СНИМКИ/ВИДЕО)

„В момента се провежда специализирана полицейска операция на пловдивската полиция съвместно с колегите от ГДБОП. Акцията е за изготвяне на неистински български лични документи. Това е, което мога да кажа на този етап. Със сигурност ще има задържани", заяви старши комисар Йордан Рогачев - директор на МВР-Пловдив, на брифинг днес.

ГДБОП с удар по незаконната търговия с горива в Бургас (СНИМКИ)

Акцията продължава и в момента, най-вероятно броят на задържаните ще нарасне, посочи ст. комисар Рогачев.

Очаква се на нарочен брифинг утре да бъде оповестена повече информация за специализираната операция. Акцията е под наблюдението на Специализираната прокуратура, тъй като става дума за организирана престъпна група. 
nova.bg