/ ОДМВР-Пловдив
Четирима сводници са задържани за склоняване към проституция при спецакция на пловдивската полиция в еротичен бар под тепетата. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Пловдив. 

Изповед на една жрица: Баща ми е сводник, аз проститутка (ВИДЕО)

Арестите са извършени от служители на "Криминална полиция" тази нощ при проверка на стриптийз клуб в центъра на Пловдив. Установено е, че в нощния клуб се предлагали сексуални услуги от жени срещу заплащане. 

ОДМВР-Пловдив

Мъжете са задържани за трафик на хора с цел сексуална експлоатация. Сред тях са собственикът, управителят на нощното заведение, един от охранителите и мъж от Варна, който бил посредник при набирането на момичета. Те са предлагали платени услуги с тях на свои клиенти.

Арестуваха българи, принуждавали умствено изостанало момиче да проституира в Испания

Арестуваните са на възраст от 31 до 40 години. Трима от тях са пловдивчани, а четвъртият - от Варна. Те са в ареста за 24 часа.

ОДМВР-Пловдив

По случая е образувано досъдебно производство, наблюдавано от Районна прокуратура – Пловдив. То е за набиране и склоняване на жени към проституция.

Задържаха сводници, държали против волята им млади момичета с цел проституция

Предстои, с оглед събраните доказателства, наблюдаващият прокурор от Районна прокуратура – Пловдив да прецени, какви обвинения да повдигне спрямо задържаните и да определи мярката им за неотклонение.