/ Gulliver/Getty Images
Наоми Кембъл останала истински огорчена след посещението си в София. Според нея тя е станала жертва на расова дискриминация от страна на българските митничари, съобщиха британски медии.

На 19 май Кембъл пристига у нас за снимките на реклама. Топ моделът е спряна от униформените, които подложили нея и багажът й на щателна проверка, преди да я пуснат в страната.

Известните личности, които имат проблеми с гнева

Източници твърдят, че 52-годишната манекенка е била "много разстроена" от случилото се и била твърдо убедена, че е селектирана за претърсване защото е чернокожа. "Наоми беше много разстроена. Целият инцидент й се отрази ужасно. Тя беше на път за вълнуващи снимки, които очакваше с нетърпение, но това малко помрачи престоя й в София", разказа пред "DailyMail" приятел на модела.

Персоналът на летище София не отговори на многократните искания за коментар, отбелязват от изданието. След публикацията обаче летищните власти заявиха, че съжаляват за преживяваната на Наоми Кембъл и правят проверка на случилото се.

Наоми Кембъл участва в топлес фотосесия (ВИДЕО)

"От летище София ще прегледаме видеозаписите от този ден и ще интервюираме служителите утре, за да проучим случая напълно", заявиха още представителите на аерогарата.