Проблеми с алкохола, наркотиците, психичното здраве или просто нахални фотографи са само някои от причините, които карат звездите да избухнат, пише каналът "Скандално" във vbox7. Ето и кои са известните личности, които имат проблеми с агресията:

Кание Уест

Изпълнителят е имал чести сблъсъци с медиите, като един фотограф дори го посъветвал да посещава класове за управление на гнева.

Кание Уест
Gulliver/Getty Images

Шон Пен

Актьорът е известен с проблемите си с гнева. Ако интервюто не му върви или папараци го хванат в лош момент, той никога не се сдържа. Свидетел на проблемите на Пен с гнева е и първата му съпруга Мадона.

Шон Пен
Gulliver/Getty Images

Крис Браун

Изминаха години, откакто Крис Браун посегна на тогавашната си приятелка Риана, но този акт не е забравен от никого. Изпълнителят и проблемите му с агресията се оказаха пагубни и за кариерата и за личния му живот.

Крис Браун
Gulliver/Getty Images

Бритни Спиърс

В разгара на психически срив, изпълнителката бе хваната да напада фотограф с чадъра си. Определено този момент показа, че Бритни е на дъното.

Бритни Спиърс
Gulliver/Getty Images

Наоми Кембъл

Не може да се отрече, че Кембъл е един от най-агресивните модели, като неведнъж са заснемани нейни нападения. Едно от най-бруталните е през 2006 г., когато тя се ядосва толкова много, че хвърля телефона си по камериерката, заради което и е повдигнато обвинение за нападение.

Линдзи Лоън

Лоън е друга звезда, чиито проблеми с агресията се породени от проблеми с психичното здраве. Докато е във връзка със Саманта Ронсън често ожесточените им спорове прерастват до насилие. Тези агресивни изблици продължават, дори когато Лоън е на рехабилитация, като този път напада един от служителите в клиниката.

Линдзи Лоън
Gulliver/Getty Images