/ ThinkStock/Getty Images
22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев бряг на 2 юни, вече диша самостоятелно. Момичето е било изведено от медикаментозната кома и е в съзнание, има и двигателна активност, потвърдиха от болницата в Бургас.
 
Застреляха бизнесмен в Слънчев бряг, жена е тежко ранена

Въпреки добрите новини обаче, все още е рано да се каже дали Симона ще се възстанови, тъй като куршумът е поразил важни центрове в мозъка, съобщава "24 часа".
 
Състоянието на момичето е стабилизирано, но остава много тежко, уточняват още медици от отделението по реанимация.  "Това, че има двигателна активност все още не значи, че тя ще бъде пълноценен човек. Предстои дълъг и тежък период, в който ще стане ясно дали 22-годишното момиче ще може да разбира, чува и вижда", предпазливи са в коментарите лекари. 
 

netinfo


Убиецът на Коста Николов е задържан, стрелял от ревност

22-годишната Симона Тодорова бе простреляна от 37-годишния Михаил Станков. Преди това от ревност Станков уби хазартния бос Коста Николов-Миджурина. 54-годишният бизнесмен бе застрелян с 4 куршума в главата, докато изчаквал Симона в автомобила си. Двамата щели да ходят на вечеря.