/ Кубрат Пулев, Фейсбук
Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа предупреди претендента за титлите Кубрат Пулев, че е "готов за война" преди сблъсъка им на "Уембли Арена" в Лондон в събота вечер.

Без български журналисти на мача Пулев-Джошуа

Джошуа ще защитава поясите на WBA, WBO и IBF срещу Кобрата, който получава втори шанс да се качи на световния връх в тежка категория. След като вчера Пулев и неговият щаб официално влязоха в така наречения балон, в който всички участници в галавечерта са напълно изолирани, за да се изключи риска от заразяване с коронавирус, днес това стори и Джошуа, след като премина успешно през тест за наличието на COVID-19.

"Тялото ми е само съд, който носи мозъка ми, така че тренирам повече мозъка, отколкото тялото. Готов съм за война, готов съм за битка. Ще настъпи часът, който ще започне войната. Чакам с нетърпение този момент. За мен е привилегия да съм на ринга", заяви Ей Джей пред Скай Спортс при влизането си в балона.

Кубрат Пулев със специална подкрепа от Андреа за мача му с Джошуа

Мачът между Джошуа и Пулев ще бъде изгледан на живо само от 1000 зрители заради ограниченията във Великобритания заради пандемията от коронавирус. "Ще бъде странно. Това е извън моя контрол, така че аз трябва да държа нещата нормални.

Харесва ми, ще бъде интимно. Ще е хубаво за феновете. Това ще е един специален момент за тях, да гледат мач за световната титла в тежка категория сред хиляда души, когато обикновено присъстват десетки хиляди", коментира британецът.

Двубоят между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев ще се състои в събота в Лондон, като се очаква да започне не преди полунощ. 
БГНЕС