Две забити кирки в колата на зам.-шефа на “Общински пазари” в Поморие
Две забити кирки в колата на зам.-шефа на “Общински пазари” в Поморие / netinfo

Неизвестни лица са забили две кирки в автомобила на заместник-председателя на “Общински пазари” в град Поморие. Инцидентът е станал рано тази сутрин. Колата на 38-годишния Николай Колев е била паркирана пред дома му в поморийския квартал “Свобода”. Земеделсkите сечива са били забити в предните капак и стъкло на автомобила “Форд Ескорт”. Според запознати инцидентът в този случай не е отмъщение, а заплаха. “Украсата” на колата се свързва с дейността на Колев в общинската фирма.

Това е девети пореден инцидент за последните две години в региона. Сред жертвите на автомобилните атентати са експерт от Регионалното управление на горите в Бургас, търговец на зеленчуци, главен счетоводител, строителен предприемач, собственик на заведение. Последният път, който беше през юли, обект на посегателство бе автомобилът на 30-годишна бургазлийка.

Началото на поредицата от екзотични посегателства върху коли беше през септември 2005 година. Тогава строителният предприемач Здравко Донев – Капона намери чисто новото си “Ауди” с шест забити в него кирки. Бургаската мода в отмъщенията през това лято обхвана Варна и София.

Други новини от Бургас