Борисов: ДПС контролира БСП, а Миков да си гледа полицаите
Борисов: ДПС контролира БСП, а Миков да си гледа полицаите / снимка: DarikNews
Борисов: ДПС контролира БСП
19138
Борисов: ДПС контролира БСП
Борисов: Миков да си гледа полицаите
  • Борисов: ДПС контролира БСП
  • Борисов: Миков да си гледа полицаите

Изборна бариера, която да лиши ГЕРБ от евентуални партньори и да осигури

служебна победа за Доган и Станишев, така столичният кмет Бойко Борисов коментира изборното законодателство, преодоляло ветото на президента Георги Първанов относно 8% бариера за влизане на коалиции в парламента.

 

Ето какво каза още Борисов: Смее ни се Европа, единствената държава с два избора за един месец, милиони ще се потрошат, мажоритарни избори, които никак не са такива, особено към симпатизантите на БСП се обръщам – областите ще издигат по един кандидат или от БСП, или от ДПС, даже можа да им кажа – Силистра, Шумен, Търговище, Разград, ДПС ще издигнат кандидат, а БСП ще ги подкрепя, а в другите БСП ще издига, ДПС няма да издига и ще ги подкрепя. По този начин става ясно това, което години наред съм казвал, че ДПС контролира БСП и това е една и съща партия, контролирана от бившите служби.

 

На предложената от вътрешния министър допълнителна охрана за сигурността на Бойко Борисов, кметът отговори така: Аз пожелавам на Миков поне една операция да направи, за която да му се полага охрана. Поне една едничка операция за своето министерстване да направи, защото не мога да се сетя да е направил. Миков да си гледа полицаите, които ги е заврял като кучета в казармите, да не се изказва, защото провалът му е толкова голям, че по-бързо трябва да си замине.