Двама мъже спечелиха три награди в конкурса за най-добро домашно вино в Монтана. Инициативата е на териториалната организация на Научно-техническия съюз и се провежда от 1965 година, уточни председателят й Иван Матов.
За най-добър производител както на червено, така и на бяло вино, експертите обявиха Емил Тодоров. На второ място е Илиян Илиев.
С медал, грамота и с лозарска ножица бяха наградени и двамата.
"С два захаромера отчитам сладостта на гроздето, за да съм сигурен. После между 20 и 30 дни го претакам всяка вечер”, разкрива тайната на хубавото вино Тодоров.
За най-добър производител както на червено, така и на бяло вино, експертите обявиха Емил Тодоров. На второ място е Илиян Илиев.
С медал, грамота и с лозарска ножица бяха наградени и двамата.
netinfo