Временно прекъсват ел. захранването заради смяна на осветителни тела
Временно прекъсват ел. захранването заради смяна на осветителни тела / netinfo
Временно прекъсване на електрозахранването ще има през тази седмица във Велико Търново. Причината е подмяната на осветителни тела и съоръжения на уличното осветление, което ще продължи до 21 април, съобщават от общината.

Прекъсване в електрозахранването е възможно да има в интервала от 8.00 до 16.30 часа.

На 14 и 15 април ще се подменя уличното осветрение в квартал “Варуша” по улиците ”Бузлуджа”, “Кирил и Методий”, “Кольо Гайтанджията”, “Поборническа”, “Петко Рачев Славейков”, “Драгоман” , “Въстаническа”, Работническа”, “Никола Златарски”, “Стефан Караджа”, “Резервоарска”, “Панайот Типографов”, “Самоводска чаршия”, ул.”Георги Раковски”.

Прекъсване на електрозахранването е възможно на 16 и 17 април за улиците ”Гурко”, “Крайбрежна”, “Читалищна”, “Михаил Кефалов”, “Максим Райкович” и “Железарска”.

На 18 април ремонти по уличното осветление ще се извършват в квартал “Света гора” и улиците ”Сливница”, “Теодосий Търновски” и “Йосиф Бдински”.

На 21 април ще се работи в квартал “Асенов” и улиците ”Митрополска”, “Индустриална” и “Трапезица”.

Прекъсването на електрозахранването на всяко от направленията, по които ще се извършват ремонтни и монтажни дейности по мрежата на уличното осветление, ще е с продължителност максимум до три часа, уточняват от общината.