/ iStock/Getty Images
Свободни длъжности за специализанти в няколко различни направления обяви МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ в старата столица.

От пресцентъра на лечебното заведение уточняват, че позициите ще са финансирани от държавата. Вакантните места са за специалисти по акушерство и гинекология, анестезиология и интензивно лечение, гастроентерология, ендокринология и болести на обмяната, инфекциозни болести, кардиология, клинична лаборатория, неврохирургия, неонатология, образна диагностика, ортопедия и травматология, очни болести, пневмология и фтизиатрия, педиатрия.

Откриха новия корпус на болницата във Велико Търново (СНИМКИ)

Освен това търновската болница обявява и по една свободна длъжност за специализанти, които не са финансирани от държавата. Търсят се нефролози, съдови хирурзи, хирурзи и уролози Лекарите, желаещи да кандидатстват за обявените длъжности, могат да се запишат до 10 септември. Телефонът за връзка е 0896/ 944-223. За справки в болница можете да отидете всеки вторник, в интервала от 10:00 до 12:00 часа в кабинета на медицинския директор.

Необходимите документи са: заявление, ксерокопие от документи за завършено висше медицинско образование, автобиография CV, удостоверение за членство в БЛС. Кандидатите, заявили желание за специализация, ще бъдат поканени за събеседване с комисия, определена от Изпълнителния директор на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“.
Агенция "Фокус"