/ Дарик,архив
Служители на полицията в Горна Оряховица установиха лица, в момента на употреба на наркотици в нощен клуб в града.

Полицаи разбиха мрежа за търговия с наркотици

Внезапната проверка е извършена в хода на специализирана полицейска операция на 29 март. В задно сладово помещение, в момент на употреба на амфетамин, е установен собственикът на клуба - 36-годишен мъж от Горна Оряховица, ивестен на органите на МВР, криминален контингент по линия наркотици.

На входа на заведението е установен 40-годишен мъж, също криминален контингент по линия наркотици, в близост до който са установени 4 грама амфетамин и зелено хапче, което при направения полеви тест също реагира на амфетамин. 40-годишният мъж е осъществявал пропускателния режим в заведението, като е събирал входна такса.

Полицаи от Велико Търново иззеха наркотици

На бара на заведението е установен и 31-годишен мъж, също криминален контингент по линия наркотици, а в близост до него е установено същото зелено хапче, реагиращо при теста на амфетамин. Тримата мъже са задържани.

В хода на проведената специализирана полицейска операция е установен и клиент на заведението - 37-годишен мъж, без съдебни и криминалистически регистрации, а в джоб на якето му е установена метална кутийка с 3 грама марихуана в нея. Той не е задържан, но е образувано бързо производство