Треньорът на Етър- 24: Има напрежение в отбора, трудно е да мотивирам футболистите
Треньорът на Етър- 24: Има напрежение в отбора, трудно е да мотивирам футболистите / Дарик нюз, архив
Треньорът на "Етър- 24: Има напрежение в отбора, трудно е да мотивирам футболистите
44888
Треньорът на "Етър- 24: Има напрежение в отбора, трудно е да мотивирам футболистите
Треньорът на "Етър- 24: Има напрежение в отбора, трудно е да мотивирам футболистите
  • Треньорът на "Етър- 24: Има напрежение в отбора, трудно е да мотивирам футболистите
  • Треньорът на "Етър- 24: Има напрежение в отбора, трудно е да мотивирам футболистите

Старши треньорът на „Етър- 24" Георги Тодоров призна за напрежение в отбора след края на мача с „Добруджа". Наставникът заяви, че е бил на много места, но такова нещо не е виждал. Той не пожела да конкретизира от какво е нагнетена обстановката в съблекалнята, заради клаузи в договора си, но бе категоричен, че няма настроение в състава и е трудно да мотивира футболистите. Слуховете в града обаче са за неплатени премии с изключение на първата за успеха срещу „Любимец".

„На практика е трудно да проведе тренировките. Чудя се как да вдигна момчетата и да ги мобилизирам. Изкопчвам всичко, което може от тях. Дойдоха трима чужденци, които не са мърдали и както виждате не мърдат на терена. Това е абсурдно- чужденците трабва да са с две класи над останалите, да дават облика на отбора. Други основни състезатели не са водили подготовка. Мисля, че отбора се представя добре, с оглед на това, че започнахме от нулата. Всички тук са свидетели колко хора минаха през клуба и т.н., а вечно има някакво недоволство, което за мен не е понятно", коментира Георги Тодоров. Той определи победата срещу „Добруджа" като важна, защото е дошъл във В. Търново с амбиции и всяка победа за него и за привлечените опитни състезатели с име и финансови възможности е от значение, защото си защитават авторитета. Старши треньорът добави, че е време „Етър- 24" да подреди собствения си двор.

Чуйте цялото интервю с Георги Тодоров в първия звуков файл.

Новият акционер в Дружеството Фейзи Инханлъ заяви, че е радостен от победата, но не е доволен от отпускането след 2:0 и факта, че вместо да спечели с 4:0 отборът е треперил накрая. Според него друг по- силен съперник е можел да стигне до пълен обрат.

„Не съм доволен. Ако по този начен ще се изкачваме в „А" група по- дборе да не го правим. Трябва да има 90 минути концентрация", каза той.

Турският бизнесмен поиска още време преди да обяви програмата си за развитие на клуба.

„Нека се установим, да свикнем с обстановката, да подготвим проектите и ще ги обявим. Имаме сериозни намерения, но първо да си подредим мислите", завърши Фейзи Инханлъ.

Чуйте коментара му във втория звуков файл.

След пресконференцията феновете заявиха, че подкрепят Георги Тодоров и отбора и аплодираха излизащите футболисти.