Филип Киркоров с грандиозно шоу във Велико Търново
Филип Киркоров с грандиозно шоу във Велико Търново / Дегрис

Мегазвездата Филип Киркоров ще изнесе грандиозен концерт във Велико Търново. Старата столица е включена в лятното турне на краля на руската поп музика заедно със София, Бургас и Варна. Концертът е на 3 юли от 20,00 часа в Двореца на културата и спорта „Васил Левски". Това ще бъде първото представяне на популярния изпълнител пред великотърновската публика.

Киркоров ще представи у нас грандиозния спектакъл "Другой". В него е използвана 3D технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлини, анимационни и компютърни ефекти. Сцената е на 6 нива, а един от най-ефектните моменти в програмата е превъртането на Филип Киркоров на 360 градуса в метална центрофуга, подобна на космически модул.

Мултимилионното шоу "Другой" е най-скъпата, бляскава и зрелищна програма, създавана от Филип Киркоров. Това шоу няма еквивалент както по брой на посетилите го зрители, така и по количеството награди, което е спечелило. След премиерата му в Кремълския Дворец незабравимото представление са посетили повече от милион зрители в Русия и света.

Билетите за спектакъла на цени от 40, 50, 60 и 80 лв. може да намерите в Туристическия информационен център във В. Търново или от мрежата на eventim.bg.