/ live.varna.bg

Кметът на Варна Иван Портних награди участниците в конкурса „Да украсим Варна за Коледа 2018“. Проявата се организира за трета поредна година от Община Варна.

Започва кампанията "Да украсим Варна за Коледа"

Участниците имаха възможност да изпращат снимки с коледна и новогодишна украса от своите жилищни сгради, фасади, тераси, дворове, междублокови пространства, търговски помещения, като кадрите бяха публикувани във фейсбук страницата „Да украсим Варна за Коледа“. Броят на харесванията определи победителите.

Наградиха участниците в конкурса Да украсим Варна за Коледа
live.varna.bg

"Благодаря на всички участници, които се включиха в конкурса за красива коледна украса във Варна! Важно е личното отношение на всеки един от нас към средата, която ни заобикаля.

Прекрасно е когато желанието за уют, хармония и красота в дома и работното място бъде пренесено и навън. Така хубавите емоции са споделени с всички. Нека продължаваме да работим за нашия град, но и да опазваме създаденото", заяви кметът. 

Наградиха участниците в конкурса Да украсим Варна за Коледа
live.varna.bg

Почетни плакети получиха победителите – Учебен център „Бел Едюкейшън“ в категория „Художествено оформление на вътрешни помещения“, Георги Пенчев и Драгомир Павлов - в раздел „Украса на фасада на жилищна сграда“, и Медицинският университет "Проф. д-р Параскев Стоянов" - в категория „Украса на фасада на обществена сграда“.

Наградиха участниците в конкурса Да украсим Варна за Коледа
live.varna.bg

Поощрителни награди получиха и детска градина „Ран Босилек", с. Тополи, Гранд МОЛ, Ганка-Хрисула Христова Димова, жителите на вход 2 на бл. 122 в кв. „Младост“,  Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн, Мария Петрова, детска градина №28 „Пролет“, Катедра „Сигурност и безопасност“ към ВСУ „Черноризец Храбър“, Добролена Жекова, Ицо Христов. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК