Варненските волейболистки „мачкат” на работническите игри, макар и с чужди екипи
Варненските волейболистки „мачкат” на работническите игри, макар и с чужди екипи / личен архив
Варненските волейболистки „мачкат” на работническите игри, макар и с чужди екипи
64513
Варненските волейболистки „мачкат” на работническите игри, макар и с чужди екипи
  • Варненските волейболистки „мачкат” на работническите игри, макар и с чужди екипи

Отборът на Община Варна постигна втора чиста победа с 3-0 гейма, този път над Австрия,  и завърши на първо място в своята група 'D' в Световните работнически игри, които се провеждат в морската столица. И в този мач варненските момичета, въпреки че представяха Община Варна, играха не се екипи на общината, защото нямаха предоставени такива, а с екипировката на Спартак Интеркомгруп.

По-куриозното е, че Виктория Викторова, Кристина Петрова, Ралица Колева и Деница Димитрова играят и в плажния волейбол отново за Община Варна, но с екипи от собствения си гардероб, които логично са разнородни. Виктория например играе с фланелка, на която е изписано община Смолян.

Варненските волейболистки мачкат на работническите игри макар и с чужди екипи
netinfo

Освен че са лишени от екипировка, на която поне е изписано името на града, който представят, момичетата са принудени и да пътуват на собствени разноски до Гранд хотел Варна, за да вземат участие в срещите по плажен волейбол. Въпреки че прекарват по-голямата част от деня в залата и на плажа, за тях не е предвидена и храна.

Капитанът Виктория Викторова сподели в интервю за Дарик и Гонг, както своето разочарование, така и на съотборничките си. Чуйте какво каза тя в приложения звуков файл.