/ Делфинариум Варна
По повод отбелязването на Международния ден на детето, Софийският зоопарк ще е с безплатен вход за всички посетители – деца и възрастни. Освен най-богатата зооколекция от животни от цял свят, някои от които са редки и застрашени видове, на 1 юни за децата са предвидени полезни и забавни занимания при Западния и Централния входна зоопарка, съобщиха от зоологическата градина.

Зоопарка ще работи с редовно работно време и ще е отворен от 9:30 до 18:00, а престоят на посетители в е разрешен до 19:00ч. Залите „Маймуни“ 2 и 3, „Големи котки, терариум и аквариум“ и „Гиганти“ ще бъдат отворени за посетителите от 9:30 до 18:30 ч. Зала „Маймуни“ 1 е затворена по технически причини.

Гарантиран смях: Тези палави хлапета ще ви накарат да се усмихнете (ГАЛЕРИЯ)

„Делфинариум Варна“ също организира 4 безплатни представления за децата - „Децата празнуват с делфините“. Те ще се състоят на 1 юни от 10:30 ч., 12:00 ч., 15:30 ч. и 17:00 ч. Това са четири представления, които ще бъдат обогатени с анимационна програма на Бате Сашо Капитана с много игри и награди за публиката, съобщиха от делфинариума.

Децата ще влизат безплатно, а цената на билет за възрастни е 20 лв. на човек. Елате да участвате в шоутата. Ще пеем, ще танцуваме, ще играем волейбол и футбол, и ще въртим обръчи заедно с делфините. Кафе-сладкарницата в „Делфинариум Варна“ ще предложи уникални сладкиши, торти и лакомства за семействата. 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня

БГНЕС