Ресторант и други 47 имота  на търг заради дългове
Ресторант и други 47 имота на търг заради дългове / netinfo

Поземлен имот с изградена в него енотека в местността "Качивелко" край Бяла е обявен за публична продан, става ясно от обявление в Регистъра за публични продажби на Камарата на частните съдебни изпълнители.

Имотът е с площ от 8 дка. Изградената в него масивна двуетажна сграда е с две надземни и две подземни нива с обща разгърната застроена площ 3248 кв.м. В сградата има апартаменти, няколко кабинета, зали за съхранение на вино и дегустационна, лаборатория и зали за преработка на грозде. Имотът се отнема от варненската фирма „СЕДЕМ-С" ООД, длъжник на местна строителна компания. Обявената първоначална тръжна цена е 1 200 000 лв.

Обявени за продан са и 6 имота на „Мегаконтакт" ЕООД, заради неизплатена ипотека. Сред тях ресторант „Ла скара"на ул."Васил Ставрев" 2, магазин на същия адрес и няколко ниви в Кичево. Първоначалната цена само на ресторанта е 384 900 лева

Срещу 205 770 лв. първоначална тръжна цена се продава мезонет в Цветния квартал. Апартаментът на ул."Синчец " е с площ 118,45 кв.м. Продава се и дворно място в с. Пчелник с площ близо 3 дка с бензиностанция и газостанция. Имотът е ипотекиран, а началната му цена е 300 000 лв.

За публична продажба във Варненско са обявени общо 48 недвижими имота, сред които хотелски комплекс в Бяла, 6 магазина, 2 заведения и офис във Варна. Нови собственици се търсят за 13 апартаменти във Варна и 1 във Ветрино. На тезгяха са сложени още 5 къщи, няколко парцела и земеделски земи.

Специализирана болница за активно лечение по детски болести в кв.„Младост" също е обявена за публична продан заради неизплатени дългове. Болницата се намира на 5-ия етаж в сграда номер 5 на Медицински център „Младост" на бул.„Република". Тя се отнема от собственика „Лисичков" ООД. Обявената начална цена е 795 525 лв.

Чрез публичен търг заради неплатени дългове вече бяха продадени хотелски комплекс „Астория" в Златни пясъци и 2 фабрики в областта, припомня Дарик.