/ DarikNews.bg, архив
Петима души пострадаха при катастрофа между две леки коли на кръстовището до с. Долище. Инцидентът е станал вчера, 14 януари, около 12.50 часа, съобщиха от варненската полиция. Сблъскали са се „Мерцедес” и „Тойота”. Немската машина не спряла на „Стоп” и отнела  предимството на японската кола. 

Протестите дават резултат, кръстовището на смъртта край Варна ще става кръгово

В болнично заведение са настанени 61-годишният водач на „Мерцедес” от Пловдив, 43-годишна жена от Добрич, която е шофирала другата кола и 70-годишна нейна спътничка, също от Добрич). За домашно лечение с контузии са освободени две жени от немската кола – на 59 и 36 години. Няма опасност за живота на пострадалите.

Отнемане на предимство стана причина и за катастрофа във Варна снощи около 20.10 часа. При излизане на бул. "Сливница"  от паркинг  водачът на лека кола „Рено” не спрял на „Стоп” и ударил лека кола „Фолксваген”. Пострадалите са трима.

34-годишният водач на „Рено”-то е получил фрактура на дясната длан. 19-годишна жена, пътуваща във втория автомобил, е получила контузия на коляно. Настанен за лечение е 23-годишния водач на „Фолксваген”-а, който е получил фрактури на челюст и китка.

Двама души пострадаха при среднощен инцидент на ул. "Девня". Към 3.30 часа, на 14 януари лека кола „Ауди” блъснала товарен автомобил „Рено”. Причина за катастрофата е неспазване на дистанция от страна на леката кола. 

22-годишният шофьор на „Ауди”-то е с контузии. 21-годишна негова спътница е пострадала по-тежко. Тя е настанена за лечение с фрактура на ръка и контузия на главата. Няма опасност за живота на пострадалите. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК