Никола Спасов: Футболистите са в основата на успешната година
Никола Спасов: Футболистите са в основата на успешната година / Дарик Варна

Никола Спасов бе избран за най-добър футболен треньор на Варна за 2015-а, а „Черно море” за най-добър отбор в състоялата се церемония в Община Варна днес.
„Много награди получихме, много сме щастливи всички. Първо искам да благодаря на целия отбор, на футболистите, които със себераздаването си  са главните виновници за спечелване на двете купи и това прекрасно представяне през миналата година. Благодаря и на собствениците на клуба, на кмета, на всички, които ни помагат да работим спокойно. Дано да продължим в същия дух през тази година”, бяха първите думи на специалиста.
Поне до края на седмицата Никола Спасов ще наблюдава изявите на словенския халф Ловречич, които продължава с пробния период. В момента той минава медицински прегледи.” Засега съм с добри първоначални впечатления от него”, каза Спасов.
Повече футболисти на проби на този етап треньорът не очаква. „На практика селекцията в тима е пред приключване, освен ако не се случи нещо непредвидимо.На този етап не предвиждам други нови. Имаме достатъчно хора, за да влезем нормално в пролетния полусезон”, добави още той.

Капитанът на „Черно море” Михаил Венков остана на второ място в анкетата футболист на Варна за 2015-а. Ето какво сподели той:
„Радостен съм. Това са хубави поводи. Надявам се и през следващата година отново да сме тук в общината и кмета отново да ни награждава. Изпратихме една успешна година за „Черно море”.  Дано и през тази имаме същите поводи за радост”.