Черно море
Черно море / ПФК Черно море
"Черно море" постигна втора поредна победа в Efbet Първа лига, след като победи "ЦСКА-София" на стадион "Българска армия" с 3-1. "Моряците" бяха повече от категорични и като игра в този мач и заслужено си тръгнаха с трите точки.

Резултатът бе открит от Исмаил Иса в 23-ата минута с хубав диагонален изстрел в долния ляв ъгъл на вратата на Черниаускас, след като миг преди това бе илиминирал съпротивата на Нуно Томаш.

В 37-ата минута Родриго удвои от дузпа за игра с ръка на Стойчо Атанасов.

В 60-ата минута след хубаво включване на представилия се много силно в мача десен бек Виктор Попов се стигна и до трети гол. За него асистира точно 19 годишният юноша, а го реализира Родриго.

Силите на "червените" стигнаха само за едно попадение, дело на Тони Уот в 74-ата минута. След този гол варненци имаха още няколко възможности да покачат разликата, но това не се случи.

В края на срещата за втори жълт и съответно червен картон от игра бе отстранен Виктор Попов. Така варненци взеха абсолютно заслужена победа на "Армията", като последната им там датираше от далечната 2003-а година (2-1).