Ивайло Стоянов свири  Черно море - ЦСКА
Ивайло Стоянов свири  Черно море - ЦСКА / http://bgfootball.com/
Ивайло Стоянов  e определен за главен рефер на мача между „Черно море“ и „ЦСКА“ в Каварна в 12:30 на стадион „Калиакра“ в Каварна.  Помощници на Стоянов в този мач ще бъдат  Георги Дойнов и Мирослав Иванов, а за четвърти рефер е определен Даниел Ников. Допълнителни асистент съдии са назначени  Петър Доровски и Валентин Железов, а съдийски наблюдател на срещата е Георги Виделов.
 Поради големия интерес към двубоя и утре от 10 до 16 часа, от канцелариите на стадион „Тича“ може да се закупят предварително билети , а в деня на мача касите на стадиона в Каварна ще отворят в 9 часа, припомня официалният сайт на „Морето“. 

ЦСКА е един от най-неудобните съперници на „Черно море“ в исторически план. Двата тима са изиграли помежду си 104 мача, като „моряците“ са излизали победители 13 пъти,  „армейците“ имат 66 победи,  а 25 мача са завършвали наравно. Головата разлика отново е в полза на ЦСКА – 195:70. Повечето победи на „Черно море“ над съперника са като домакин – 11 и 16 пъти са завършвали наравно, докато ЦСКА си е тръгвал от варна с успех 24 пъти. Головата разлика в тези срещи е 34:59 отново в полза на „армейците“, съобщава официалният сайт на „Черно море“.
През есента на стадион „Българска армия“ в 93-ата минута варненци бяха наказани от Густаво Кулма, след като допуснаха една грешка в целия двубой. За последно „Черно море“ надигра столичани през сезон 2013/14. Емил Гъргоров изведе „армейците“, но в рамките на три минути Симеон Райков и Бакари отбелязаха по едно попадение за победата с 2:1.