Латино фиести завладяват Варна
Латино фиести завладяват Варна / netinfo

Най-горещият летен фестивал  SUMMER SALSA FESТ се открива тази вечер във Варна. Салса фестивалът се провежда за втора поредна година. Началото му е тази вечер от 19 часа на входа на Морската градина. Там, в продължение на 2 часа,  известният танцьор Алфредо Торес ще забавлява посетителите с артистичните си умения. Желаещите да усвоят основните стъпки на страстните латиноамерикански танци ще имат възможност да се учат от самия Торес.

Други специални гости на събитието се очаква да бъдат Адриан Родригес и Анита Сантос Робин от Испания и Уругвай, танцовата партньорка на Алфредо Торес - Жоржет Илиева, танцьорите Франко Рока и Лучиа Медина от Уругвай, Памбос, Раул Торес, Мигел Родригес и още много салса звезди от България.

Тази година фестивалът е посветен на карибските танци и е организиран от Танцова школа „Маламбо“. Мястото, където ще се провеждат уроците, е Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“, а плажните фиести ще бъдат в най-южната част на плаж Кабакум.

Очакват се 4 дни на шоу програми, плажни латино фиести, танцови партита и уроци по салса, регетон, меренге, бачата, ча-ча, кизомба, линди хоп, тимба, танго, суинг, афро румба, сон и други, обещават организаторите.