Ивайло Митковски: Политиката на управляващите ще възроди десницата
Ивайло Митковски: Политиката на управляващите ще възроди десницата / netinfo
Политиката на тройната коалиция ще възроди десницата. Колкото пъти левицата е на власт, толкова пъти стават катаклизми. Това заяви във варненското студио на Дарик Ивайло Митковски - председател на ДСБ – район Одесос. Според него морската столица отново би могла да бъде синя, защото варненци са доказали, че имат по-особени виждания и настроения. БСП във Варна не е печелила истински избори. Тя разчита на една постоянна бройка от избиратели, коментира д-р Митковски.

Ако дясното пространство се обедини, то ще вземе доста гласове. Крайно време е да се прецени кое е важно – собственото доказване или спасяването на България, заяви той. Председателят на район Одесос призова сините лидери да посетят сградата на ул. “Македония” №33 във Варна, в двора на коята все още стои паметник на Георги Димитров още от времето, когато там се е помещавала централа на БСП. Това може да се случи и в национален мащаб, ако нещата вървят по старому, коментира Ивайло Митковски.

От позицията на гласуващ той изрази подкрепата си предстоящите избори за народно събрание и европарламент да бъдат проведени в един ден. Така според него хората ще се мобилизират и ще гласуват по-активно.

В края на февруари или началото на март ще се проведе общинската конференция на ДСБ, на която ще бъде избран лидер, съобщи още д-р Митковски.