Хотел-галерия Графит с нова престижна награда
Хотел-галерия Графит с нова престижна награда / netinfo

На бляскава церемония в Гранд хотел София бяха раздадени 16-те годишни награди за професионални хотелиерски, ресторантьорски и маркетингови практики. Хотел-галерия "Графит" беше отличен от Българската хотелиерска и ресторантьрска асоциация за „Градски петзвезден хотел за 2012 г.” Престижните номинации на най-добрите собственици и мениджъри в туризма имат за цел насърчаване на предприемачеството, инвестициите и инициативността на членовете на БХРА.

В присъствието на цялото ръководство на асоциацията и представители на бранша, общини, медии и партньори, лично заместник-министърът на икономиката, енргетиката и туризма Иво Маринов връчи приза на „Графит” за изключителните стандарти в осблужването, които показва хотелът.

„Церемонията мина изключително вълнуващо. С много емоции и с малко сълзи”, обясни Даря Заричинова, член на УС на БХРА в сутрешния блок на БНТ. „Общо бяха 25 тези, които си тръгнаха с грамота и статуетка”, каза представителят на БХРА и заяви, че призове са достигнали до всички краища на България.

Хотел-галерия „Графит” отвори врати в края на 2011 г. и за двегодишната си история това е поредната голяма награда, която получава. Той е отличен в конкурса „Сграда на годината 2011” в категория „Хотели”, в консурса за Годишните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн през същата година е победител в категорията „Градски хотел” и в конкурса за Международните награди за най-добър дизайн на бар и ресторант през 2012 г., „Графити Кафе” е победител в категориите „Най-добър бар в Европа” и „Най-добър бар в света”.

Богатото портфолио от услуги, високите стандарти за качество и петзвездният комфорт са отличителните черти на Хотел-галерия „Графит”, които го правят все по-предпочитан не само за бизнес пътувания, но и за семеен престой. Хотелът предлага специални цени за уикенд настаняване, както и празнични оферти.

За предстоящите новогодишни празници, екипът на Хотел-галерия "Графит" е разработил пакети, които включват освен качествени и разнообразни кулинарни специалитети, СПА процедури, анимация за най-малките гости, така и атрактивна програма с участието на поп-звездата Миро.