Град на летните намаления изкушава с отстъпки до 70%
Град на летните намаления изкушава с отстъпки до 70% / Grand Mall

Промоции, подаръци и прохлада намират варненци и туристите в разгара на сезона в най-големия търговски център във Варна - Grand Mall.

Условия за шопинг, на които не може да се устои, създава Grand Mall в най-горещата част на лятото. Край на колебанията да се купи или да не се купи слагат изкушаващите разпродажби в най-големия търговски център във Варна, който се превръща в истински град на намаленията. В разгара на сезона, привлечени от големите марки на световната мода, забавленията и прохладата, ежеседмично в мола влизат над 195 000 посетители.

Летни разпродажби до последните дни на юли вървят в Intersport, Paolo Botticelli, Calliope, Play Life, Guess, Beneton, H2O, Pierre Cardin, Terranova, Scandal, Bata, Deichmann. Цените там са олекнали с по 50%. Още по-смело задраскват цените в H&M, Mango и Tally Weijl, където частичното намаление достига до 70%.

Удобен сезона за шопинг се отваря и пред родителите. До края на юли те могат да пазарят дрехи от Okaidi и Fox Kids с намаление до 70%. Качествените и удобни обувки и сандали за малчугани на „Колев&Колев” вече са с 30% по-евтини. Детски тениски и потници на Carnival Kids се продават за 7-11 лв. Частично намаление на качествени и оригинални играчки на европейски марки има в Hippoland и 2 Giraffes с до 55% намаление.

Задължителният летен аксесоар - слънчените очила, също става промоционален в много от магазините.

Градът на намаленията в Grand Mall е пълен и с идеи за развлечения, похапване и бира. Специални бирени предложения за разгорещени шопинг маниаци правят в Adajio - 3.99 лв. - кюфте + кебапче + наденичка + наливна бира. Наливна бира Каменица само за 1.50 лв. за 400 мл се лее в BMS, а специалното предложение на ресторант Rialto ВМ е пица Капричиоза с чаша бира за 7.40 лв.