Дарик Варна порасна отново. Роди се Ева
Дарик Варна порасна отново. Роди се Ева / личен архив

В Дарик Варна денят започва (а седмицата свършва) с дългоочаквана прекрасна новина. Роди се Ева, първородната дъщеря на нашия колега Пламен Петров и съпругата му Велина.

Кратко, но изчерпателно, както се полага на един истински журналист, щастливият татко информира развълнувано:

Чакането свърши! Малката (но много сладка) Ева се появи на бял свят в 21,05 снощи, а заслугата бе на д-р Елена Димитрова и екипа й в болница "Света Анна". Като за начало дългоочакваната госпожица тежи почти 3 кг и има ръст от 51 см. А петък се очертава идеален ден за черпене в Дарик Варна :-)))

Пламене, Велина… Да ви е жива и здрава рожбата! Да й осигурите светло детство, да я обичате и закриляте, в което не се и съмняваме.

А на малката Ева пожелаваме да расте спокойна, доволна и щастлива. Да порасне красива, умна и благородна. Да създава на мама и тате хиляди поводи за радост и гордост. Да носи прекрасното си име напред в живота с усмивка, а късметът никога да не я изоставя. Да бъде любопитна и знаеща. И да й се случват безброй страхотни неща!

Ева прояви характер още преди да се е появила, с което отрано доказа, че Пламен и Велина ще си имат работа с една истинска млада дама, която тихо, но упорито и твърдо ще диктува правилата в семейството. Ние обаче подозираме, че Велина и Пламен няма да имат нищо против...

И, понеже още си спомняме в Дарик за уникалния купон на прекрасната сватба на семейство Петрови, съвсем основателно очакваме подобно изживяване за раждането на Ева :)