млади предприемачи
млади предприемачи / Dariknews.bg
Стартира онлайн конкурс за млади предприемачи "Имам бизнес идея" за деца на възраст 14-18 г. в област Стара Загора. Целта на конкурса е да се провокират интересът, творческата изява и да бъде насърчено предприемачеството сред младите хора.

Участниците трябва да представят идеята си за бизнес в 2-минутен оригинален, идеен и увлекателен видеоклип. Готовите клипове се изпращат заедно с Декларация за информирано съгласие най-късно до 12 май като съобщение в Messenger на страницата на Областен информационен център Стара Загора.

Получените клипове ще бъдат публикувани на 13 май и ще бъдат видими за гласуване с "like" до 23 май. Обявяването на резултатите ще бъде на 27 май 2019г.

Победителите, класирали се на първо, второ и трето място ще бъдат наградени с мобилен телефон, таблет и слушалки. Първите двама от област Стара Загора ще получат покана за посещение на София Техпарк на 01 юни 2019 г. Класираните на първите 10 места от цялата страна ще получат поощрителна награда "спийкър", осигурена от ЦКЗ.  Всички участници ще получат скромни награди за труда, който са положили.

Онлайн конкурс за млади предприемачи "Имам бизнес идея" се организира от дирекция "Централно координационно звено"(ЦКЗ)  в администрацията на Министерски съвет и мрежата от 27 Областни информационни центрове в страната.