Стилиян Петров е официалният посланик на Евро 2015 в България
Стилиян Петров е официалният посланик на Евро 2015 в България / община Стара Загора

Бившият капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров е официалният посланик на Евро 2015 за юноши до 17 години в България. Това е и верният отговор в първата от поредицата игри в ефира на Дарик, посветени на шампионата. Първенството се провежда от 6 до 22 май в четири български града - Стара Загора, Сливен, Созопол и Бургас.

Откриването на шампионата е на 6 май от 18,00 часа на стадион „Берое" като на него се очаква да присъства и самият Стилиян Петров. Първият двубой започва в 19,00 часа и противопоставя отборите на България и Хърватска. Финалът е на 22 май на стадион „Лазур" в Бургас.

От вчера до 5 май включително желаещите да наблюдават първия двубой и откриването могат да се сдобият с безплатни билети. За целта е необходимо да дадат правилен отговор на въпроса, който ще прозвучи в ефира на Дарик Стара Загора след 16:05. Въпросите са посветени на Евро 2015, а отговорите могат да се дават на телефон 042 601 428, email: darik_stz@abv.bg или на Фейсбук страницата на Дарик - Darik Stara Zagora.

Награди ще получат първите 10, които отговорят правилно на зададения всеки ден въпрос. Първите победители от играта са Неделчо Недков, Румен Данчев, Атанас Атанасов, Гроздан Николов, Иван Колев, Тодор Колев, Люба Маринова, Александра Петкова, Пламен Петков, Иван Петров.