Представят възможностите на полиграфа в полза на бизнеса и администрацията
Представят възможностите на полиграфа в полза на бизнеса и администрацията / sxc.hu

Първият българин, завършил обучение за полиграфолог в Чикагския Полиграфски Институт, член на Международната лига на полиграфолозите със седалище в САЩ Тихомир Тодоров ще представи широките възможности за използване на детектора на лъжата (полиграфа) при оценка и управление на човешките ресурси и взаимоотношения.

Презентацията е предназначена за ръководители на фирми и организации, които ще се запознаят с приложението на полиграфа при подбор на персонал, изтичане на служебна информация, разкриване на умишлени негативни действия на служители във фирми, разкриване на фалшифициране на документи, установяване на зависимости, разкриване на кражби и измами, разкриване на корупция, доказване или отхвърляне на обвинения и клевети.

Представянето ще бъде на 20 март от 16 до 18 часа в Комплекс Зеленият хълм и ще се води от Тихомир Тодоров, бакалавър по икономика и магистър по психология.

Ще получите отговори на въпросите колко надежден е детекторът на лъжата, може ли да бъде излъган, както и на други въпроси за практическото му приложение. Ще видите и истински полиграф. Ще разберете при какви условия трябва да се провежда полиграфско изследване, за да бъдат данните достоверни.

Участието е безплатно, но местата са ограничени и е необходима регистрация. За контакти - 042 626297, 626033, office@chambersz.com - Светослава Павлова.