арестант
арестант / netinfo
Арестант от Гълъбово успя да избяга от сградата на Районното управление в града тази сутрин, но само за няколко часа беше заловен в близка гориста местност.
 
Вчера 39-годишният  мъж бил задържан за хулиганство. Той и 2-годишното му момиченце били открити от униформените мокри на брега на река Сазлийка. По непотвърдена информация той искал да се самоубие от ревност. Униформените го отвели в районното и мъжът бил задържан за срок до 24 часа.
 
Тази сутрин, вероятно заради разсеяност и безотговорност на служител в районното управление, мъжът успял да избяга от сградата. В издирването му, продължило няколко часа, бяха ангажирани десетки униформени. 

Майката на арестанта Атанас Илиев разбрала, че синът й избягал тази сутрин. Полицаите я разпитвали, направили претърсване на няколко адреса. „Не съм го виждала, не съм го чувала, на е е идвал у нас”, споделя Еленка Георгиева и добавя, че не знае причината, заради която Наско избягал от ареста..

Ще бъде извършена вътрешна проверка във връзка със случая и безотговорното поведение на служителя, информират от ОД МВР Стара Загора.

В момента се изяснява как точно арестантът е успял да избяга от полицейското управление. Работата по случая продължава.

Задържаният беглец бил осъждан многократно.