райска ябълка
райска ябълка / община Стара Загора
Онлайн конкурс на тема „Райската ябълка- божествено, красиво и вкусно изкушение“ организират кметството на село Хрищени и НЧ „Стефан Генчев 1901“.

„Традиционният фестивал на райската ябълка тази година няма да се състои, но ние искаме да запазим празника, който с много любов сътворяваме вече четиринадесет години. Поради това искаме да създадем онлайн нашето цветно събитие“, обясни кметът на селото Радка Желева.

 „Отдайте се на своето въображение, развихрете фантазията си, пресъздайте по оригинален начин многото приложения на прекрасния оранжев плод“, призовават организаторите.Те очакват на адрес cveti_t_@abv.bg снимки на рисунки, стихотворения, картички, сувенири, домашни украси… дори и записани от участниците видео послания.

Срокът за изпращане на снимки и творби е 30 ноември. Те трябва да са придружени с трите имена на автора, възраст, населено място и телефон за обратна връзка

Имената на наградените ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на организаторите на 4 декември. Най-добрите произведения ще бъдат отличени, а всички участници ще получат грамоти.

Творбите от конкурса ще вземат участие в специална изложба, която ще бъде открита в пенсионерския клуб на село Хрищени.