Стоичков
Стоичков / община Стара Загора
Ограничено количество VIP билети за титаничния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков и приятели са в продажба от днес. Пасовете за футболния спектакъл са на цена от 200 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и от новооткритата каса пред сградата на Община Стара Загора. Всеки фен, закупил VIP билет за футболната среща, ще получи специален подарък в деня на събитието.
 
Два месеца преди грандиозното футболно шоу от тикет компанията, разпространяващата пропуските за събитието, съобщават, че интересът към паметния мач е огромен, като са останали едва около 2000 билета. За Дрийм тийма на каталунците ще играят цяла плеяда от величия,  като освен обявените вече легенди, се очакват още много изненади и звездни участници да се включат във футболния спектакъл, част от „Стара Загора – Европейски град на спорта“.
 
Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“ е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора. 

Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв., VIP билети – 200 лв.