Царица Роза
Царица Роза / община Казанлък
Претендентките за короната на Царица Роза 2019 засадиха своя алея с рози в емблематичния за Казанлък парк „Тюлбе“. Техният принос за разхубавяването на Града на розите е част от задължителните традиции, които всички момичета, кандидатки за посланик на красотата на Долината на розите и на тракийските царе всяка година спазват.

По-рано през деня хубавиците посетиха друго място – визитка на Казанлък – Музея на розата, където се запознаха със славната история на розопроизводството в региона.

Царица Роза
община Казанлък


В този час младите момичета се впускат в предизвикателството за разучаване на тънкостите в народните хора, които ще бъдат задължителен елемент от тазгодишното издание на конкурса.

Царица Роза
община Казанлък


Програмата „Пътят към короната“ представлява подготовка на кандидатките за Короната на Царицата, изпълнено с множество предизвикателства за истинска дама – опознаване на културно-исторически забележителности в Казанлък, културни институти и уроци по протокол и етикет. Всички занимания по програмата подготвят претендентките за достоен посланик на красотата на Долината в бъдеще.

Царица Роза
община Казанлък


Следвайки програмата „Пътят към короната“, заниманията на красивите абитуриентки става все по-интензивна в навечерието на конкурса за избор на Царица Роза 2019. Той ще се проведе на 17-ти май в Дом на културата „Арсенал“. Продажбата на билетите започва на 7-ми май в Културно-информационния център на ул.“Искра“№“4.