Царица Роза
Царица Роза / община Казанлък
За първи път кандидатките за короната на Царица роза 2019 се събраха на среща с Кмета Галина Стоянова в Община Казанлък.
 
„Достойно за уважение е решението да се явите на конкурса!“, поздрави момичетата за смелостта Кметът на Казанлък. „Това показва, че не се страхувате да се конкурирате, защото Животът е един конкурс.“, сподели тя с абитуриентките и им пожела да се забавляват и да създадат нови приятелства.
 

Царица Роза
община Казанлък


Програмата „Пътят към короната“ представи началник „Кабинет“ Сребра Касева и отбеляза задължителните посещения на културно-исторически забележителности в Казанлък, културни институти, уроци по протокол и етикет. Всички занимания по програмата подготвят претендентките да бъдат достоен посланик на красотата на Долината на розите и на тракийските царе в бъдеще.
 

Царица Роза
община Казанлък


По време на срещата младите момичета се запознаха и с професионалния екип, с който ще извървят всяка стъпка до избора на най-красивата измежду красивите млади казанлъчанки: коафьорът Стенли Нанчев, хореографът от НЧ „Жар – 2002“ Мартин Петков и фотографът Пламен Ганчев. „Всички момичета, които участват в конкурса го правят, за да се забавляват, да научат нещо, да преживеят нещо незабравимо за цял живот“, разказа Сребра Касева.
 

Царица Роза
община Казанлък


След изтегляне на номера за участие – визитка на всяка участничка в надпреварата за 51-вата корона на Царица Роза, последва попълването на анкетните карти за тяхното представяне и първа обща снимка във вълнуващото приключение, в което се впускат по време на 116-те Празници на розата в Казанлък.

Царица Роза
община Казанлък