/ МВР
Иззеха над 350 грама марихуана в Старозагорско, съобщиха от полицията. 

На 27 септември, криминалисти от РУ-Чирпан са извършили проверка на 35-годишен мъж, колата и имота, който обитава в с.Винарово.

Образувано е досъдебно производство. 

Униформени хванаха 15-годишна с табакера с марихуана

На 19 септември от служители от сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР-Стара Загора е проведена специализирана полицейска операция, при която в с.Загоре, непосредствено преди продажба на наркотични вещества е задържан 32-годишен мъж, задържани са били и още двама мъже на 39 и 49 години.

При проверка на 32-годишният мъж и колата му са намерени и иззети полиетиленов плик и полиетиленово пакетче, съдържащи суха зелена тревиста маса. В къща, обитавана от 32-годишния мъж в с.Трънково са намерени и иззети 16 растения от рода на конопа с височина от 90 до 200 см, както и пластмасов буркан съдържащ суха зелена тревиста маса.

Изготвената експертиза установява, че иззетата суха зелена тревиста маса от мъжа, колата и жилището му представлява марихуана с общо тегло малко над 85 грама. За иззетите растения изготвената експертиза установява, че растителната маса представлява марихуана с общо тегло малко над 576 грама.

Тримата мъже са били задържани за срок до 24 часа.


Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня